Vi styrker teamet vårt

15 January 2021

Viggo Iversen og Lars Strøm, som begge jobber i innovasjonsselskapet Proneo As, går over til Ocean GeoLoop fra 1. april 2021. 

Viggo Iversen har jobbet i Proneo i 11 år, og de siste 6 årene som avdelingsleder for rådgivning. I Proneo jobbet han mye for å øke samarbeidet i klynger og mellom aktører, i tillegg til forretningsutvikling og innovasjon i etablerte bedrifter. 

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og bidra til å realisere selskapets spennende planer. Sier Viggo til lokalavisa Innherred

Lars Strøm har jobbet som prosjektleder i Proneo i 6 år. I Proneo jobbet Lars med forretningsutvikling, tekonologi- og bedriftsledelse ved bedriftsetableringer og utvikling. 

 

– Det er ikke med lett hjerte jeg slutter i Proneo, men når jeg nå får muligheten til å jobbe i en veldig spennende satsing kunne jeg ikke annet enn å si ja. Slike satsinger som Ocean-Geoloop kommer ikke rekende hvert år, sier Strøm til iLevanger.